Väder, kaktusar, tarantella och lurade

Sjukt fint och spektakulärt väder vi får vara med om här. Gick precis ut för att hämta tvätten i närliggande laundry room, en ljummen kväll, vindstilla, tyst och långt bort i fjärran lyses himlen upp av hundratals blixtar som färgar molnen i alla dess olika nyanser av grått med inslag av gult. Hos oss är det dock alldeles tyst. Ljummet. Stjärnklart. Beundransvärt. Tog en extra lång omväg till tvättrummet, förbi utkiksplatsen alldeles intill, här högt upp på vårt berg, för att beundra spektaklet. Ingen kamera följde dock med för att föreviga ögonblicket, men likväl finns det förevigat i våra minnen! Fint skrivet, eller hur! ;-)

Häromkvällen kände vi oss lite busiga då vi satte på oss badkläder, smög ut i den mörka natten, med regnets svalkande droppar mot vårt skinn och åskan mullrande i fjärran, till den varma upplysta bubbelpoolen. Fint att sitta där i värmen och i ljuset av intilliggande lyktor se himlen lysas upp och samtidigt lyssna på mullret. Tur vi även tog med en badboll så att Andreas slapp bli uttråkad snabbare än snabbast!

Idag körde vi 2 h till Phoenix för att besöka Wet n' wild park, men något hade blivit tokigt, parken var stängd. Antar att jag hade kollat fel på Uppe tiderna, men jag brukar väl inte vara så tokig att jag såg helt fel på vecka, eller brukar jag det? hm... jaja, det var bara att åka hem igen. 2 h bilfärd tillbaka till Sedona. Fick i alla fall se "riktiga" kaktusar, så som man föreställer sig dem; höga, taggiga och med en massa armar.

Väl hemma så promenerade jag ner till poolen, men en bra bok, medan Andreas stannade kvar på vår uteplats med sin dator, troligtvis kollades det på någon politisk gubbe som pratade om libertarianism eller något liknande. Troligtvis var min bok bättre i vilket fall! Puss på dig älskling! ;-)

...Andreas gjorde mig i alla fall sällskap de sista 10 minuterna nere vid poolen innan vi bestämde att det var dags för middag och tvättning. Laddade maskinerna och promenerade över till närliggande restaurang, beställde mat; lax med bakad potatis samt hamburgare, promenerade tillbaka och upptäckte en tarantella på marken. Eller ja, vi visste inte då att det helt säkert var en tarantella, men vi slog upp det på internet och ja, det var nog det. Den var dock överkörd, kanske till och med av oss, men i så fall var det inte med mening! :O :'(

Här kommer i alla fall lite bilder från mobilen, systemkameran har fått stanna hemma en del det senaste, men visst har vi även bilder på den som bör laddas upp snart. :-)



Kommentera här: