Morgonstund har guld i mun

I mitt fall har jag nyinhandlad mat från Whole Foods i min mun, vilket efter veckor av continental breakfast på motellet lätt kan jämföras med guld! Mm!

Whole Foods är för övrigt en kedja som vi gillar och därför ofta söker oss till. De promotar en hälsosam livsstil och säljer endast naturliga och organiska produkter med den högsta möjliga kvalitén (enligt de själva, för vad vet jag...). Oftast supergott! De väljer även närproducerade produkter.


Så det är perfekt att vi har kyl och frys på rummet så att vi har kunnat inhandla lite mat till resten av veckan här!

När det gäller mat i övrigt här så är det så sjukt mycket färgämnen i allt man köper, inte ens "vanlig" Fanta ser ut som vanligt Fanta då dem är mycket fylligare i färgen och det gäller allt här. Säljer kanske bättre om det är färgstarkt?! Vi skulle fylla på våra muggar på Burger King en dag, i en sån där automat ni vet där man kan välja och fylla på själv?! För det första så smakar ju alla drickor klor då det bara är ett smakämne som de blandar ut med deras klorsmakande kranvatten, för det andra så var det färgstänk på insidan av muggen av alla färgämnen. Borde tagit en bild på det så att ni hade fått se...

Men det är klart, går man till finare (dyrare) ställen än snabbmatkedjorna så går det väl ibland att få hyfsad mat och dryck. West Shore i Lake Tahoe hade superfin mat och även restaurangen i Lake Havasu City hade bra mat och dryck.

Kommentera här: