San Francisco




Japp, i förrgår var vi på IKEA här i USA. Haha. Det var skönt att känna sig som hemma igen. Alla namn på möblerna och allting var ju på svenska. Underbart. Och kul att höra Amerikanerna försöka uttala dessa namn. :)
Vi åt Svenska Köttbullar med potatismos och lingonsylt, men de smakade inte riktigt som hemma. Jag hittade även en påse med lakrits i den Svenska matvarushoppen, åh vad lycklig jag blev då! :D För lakrits har de verkligen inte gott om här. :)

Vi anlände även i förrgås till staden San Francisco med alla backar och spårvagnar. I förrgår gjorde vi dock inte så mycket mer här än att köra vilse inne i staden när vi skulle till Golden Gate Bridge. Hm. Ingen bra idé att stänga av GPS:n och bara föröska köra efter skyltarna i staden. :) Men vi hittade till slut rätt (efter en lång omväg och en glass och kaffe på McDonalds) men då var det redan mörkt. Men det var väldigt vackert ändå, speciellt med den stora fullmånen som lyste upp havet. :)

Igår körde vi en heldag inne i San Francisco, vilket för övrigt är en av mina favoritstäder av de vi har besökt här i USA. Det var en mysig stor stad :) Besökte Chinatown och grejer. MEr bilder på det kommer senare, har inte laddat över dem från kameran. Idag ska vi besöka Redwoodparken (de stora, höga träden), och sen får vi se vart vi hamnar! :)

Ha det fint alla! //Madde



Kommentarer:

1 Christian:

skriven

Andreas: 7,3!!!!!! Fattar du det eller? :) Helt sjukt bra siffror enligt da mastah!!



Tack för mig.

Kommentera här: