Ren och skär lycka!

På dagens super8 motell fanns det helt vanliga, osötade Cornflakes! Mm... Och dessutom lite grövre rostbröd! Wiii... Bästa frukosten hittills, att kunna gå därifrån utan ett lager socker i hela munnen! :D

Men för er som undrar så fanns det även många olika sorters färgglada flingor, tre olika sorters munkar, våfflor med en storlek som var dubbelt så stor som svenska, självklart med sirap och många olika sorters marmelader.

Ser fram emot dagens tripp ner till Colorado river i Grand Canyon. Enligt informationen vi har fått så kommer det ta 4-6h att gå ner och minst dubbelt så lång tid att gå upp. På vägen ner finns det varken tillgång till skugga eller vatten, och värmen ska bara stiga hela tiden. I botten ska det nämligen vara 20-30 grader varmare än på toppen. :)


Kommentarer:

1 Sofipropp:

skriven

Jättefina bilder. Minns när vi gjorde vår roadtrip mellan SF och LA och i Pismo Beach fanns det havregrynsgröt till frukost, vilken lycka!

2 Madde:

skriven

Åh, låter underbart. Hoppas också få havregrynsgröt längre fram på resan. Mm!! :) Tack för dina kommentarer förresten. Ska testa salladen på Wendy´s som du nämnde! Bra förslag! :)

Kommentera här: